Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen, bewaren en bereiden van vlees?

Een deel van de bacteriën op levensmiddelen zorgt voor bederf van het product. Er zijn ook bacteriën die ziektes kunnen veroorzaken.

U voorkomt besmetting met bacteriën door:

  • Vers vlees altijd in de koelkast (of vriesvak) te bewaren.
  • Zorg ervoor dat vlees zo kort mogelijk buiten de koelkast ligt.
  • Leg het vlees nooit in de zon.
  • Gebruik in de zomermaanden een koeltas als u boodschappen doet.
  • Was uw handen altijd goed met water en zeep voor en na contact met voedsel.
  • Verhit vlees (vooral varkensvlees en gevogelte) door en door.
  • Leg vlees dat inmiddels bereid is niet meer terug op een bord waar rauw vlees op heeft gelegen.
  • Gebruik nooit hetzelfde keukenmateriaal voor zowel rauw als bereid vlees.
  • Maak keukenmateriaal altijd meteen schoon als er rauw vlees opgelegen heeft.
Onbepaald