Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Over Ons

Slagerij Peter Jan van den Broek wint Spareribs Trophy 2017.

Persbericht van KNS Koninklijke Nederlandse Slagers
Utrecht, 26 juni 2017

De Spareribs Trophy 2017 is gewonnen door slager Peter Jan van den Broek uit Den Haag. Op 26 juni ontving de slager van de gelijknamige slagerij deze felbegeerde Trophy van de vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Klik hier volledig persbericht

Over de slager

Slagerij Peter Jan van den Broek is een begrip in de Haagsche wijk Duinoord. Al ruim 35 jaar is de slagerij gevestigd op de hoek van de Reinkenstraat/Obrechtstraat. De slagerij is opgebouwd rondom de familie van den Broek die al meerdere generaties het slagersvak in de genen heeft zitten. De winkel is gevestigd in een historisch pand uit 1896, dit pand is altijd in gebruik geweest als slagerij. In de winkel zijn nog een aantal Jugendstil elementen aanwezig evenals een tegeltableau naar het beroemde schilderij van Paulus Potter. Het tableau dateert uit ± 1880.

Het assortiment is zeer uitgebreid en altijd vers ambachtelijk bereid met modern geoutilleerde apparatuur. Alleen het allerbeste vee wordt zelf uitgezocht en aangekocht om verder bereid te worden zodat u altijd een heerlijk stuk vlees op tafel heeft.

Nederlands