Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Kan vlees het best in boter of in olie worden gebraden?

Of u braadt in boter, margarine, olie of een ander braadproduct is vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Als u er maar voor zorgt dat het braadproduct goed op temperatuur is.

Er zijn verschillende soorten vet: onverzadigde en verzadigde vetten. Met name verzadigde vetten blijken een risico te vormen voor hart- en vaatziekten. Onverzadigde vetten blijken juist in staat te zijn om het bloedcholesterol te verlagen. Kies daarom een bakproduct met voornamelijk onverzadigde vetten zoals plantaardige margarine of olie.

Een combinatie van olie en boter geeft ook een mooi bakresultaat.

Onbepaald