Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Braden

Schroei in een braadpan het vlees in licht gebruinde, uitgebruisde boter aan alle zijden dicht. Voeg vervolgens iets boter toe en temper het vuur. Keer het vlees regelmatig en overgiet het af en toe met de braadboter. Plaats bij het braden het deksel van de braadpan goed schuin op de pan. Het vlees kan ook, na het aanbraden, in een braadslede (in de oven) verder gebraden worden.

Haal na het braden het vlees uit de braadpan of -slede. Blus de braadboter met water of ander vocht af om eventueel jus te maken. Laat het vlees ca. 10 minuten rusten voordat het wordt aangesneden. U moet het vlees met een ongekarteld mes snijden. Dit om de vleessappen in het vlees te behouden. Deze zorgen dat het vlees lekker mals blijft.

Onbepaald