Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Bakken in een pan anti-aanbaklaag

Een pan met anti-aanbaklaag gebruikt u als een gewone pan. De binnenkant is bedekt met een speciaal laagje dat aanbranden voorkomt. Dit maakt het mogelijk veel minder vet te gebruiken. U heeft maar een klein klontje of scheutje nodig (ca. 25 gram bak- en braadproduct of 2 eetlepels olie voor een portie van 500 gram vlees).

Wat vettere vleessoorten zoals gehakt, saucijsjes en speklapjes kunt u zelfs zonder extra vet bereiden. Breng de temperatuur voorzichtig omhoog zodat het vet uit het vlees kan treden. Als u de pan te snel heet maakt dan heeft het vlees de neiging onregelmatig bruin te worden of zelfs aan te branden. Om aanbraden te voorkomen, kunt u ook twee eetlepels water in de koekepan doen als u het vlees erin legt. Tegen de tijd dat er wat vet uit het vlees begint te lopen, is het water verdampt. U kunt dan het vuur hoger zetten om het vlees te bakken.

Onbepaald