Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Aluminiumfolie

Als u vlees verpakt in aluminiumfolie kan het bij verhitting gaar worden in het eigen vocht. U hoeft het folie alleen maar een klein beetje in te vetten. Leg het vlees samen met bijvoorbeeld groente, kruiden en een paar eetlepels vocht (wijn of bouillon) voor extra smaak en geur op de folie. Vouw de randen goed dicht. Leg de pakketjes met de sluiting naar boven in een ovenschaal of braadslede. Laat de pakketjes in een voorverwarmde oven gaar worden. Maak ca. 10 minuten voordat het vlees gaar is de bovenkant open zodat het nog wat kan bijkleuren.

De bereidingstijden van vlees in aluminiumfolie zijn iets korter dan bij braden in de oven omdat het folie gesloten is gaart het vlees sneller.

Onbepaald