Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Oven

De oven wordt bij verschillende bereidingstechnieken gebruikt. Bij het bereiden in de braadzak, gebruik je de oven maar dat kan ook bij het braden van grote stukken vlees. Overgiet het vlees dan wel regelmatig met bakboter zodat het niet uitdroogt. Een stukje vetspek op of rondom het vlees heeft hetzelfde resultaat. Ook bij gratineren, roosteren of grillen kan de oven worden gebruikt. En bij het verpakken van vlees met eventueel groente en/of fruit in aluminiumfolie. Het voordeel is dat in de oven de temperatuur gelijkmatig door het vlees wordt verdeeld. En het kan een mooi bruin korstje krijgen.

Met een kernthermometer kunt u "nauwkeurig" vlees braden bij een bepaalde temperatuur. Steek de thermometer dan in het hart van het dikste gedeelte van het vlees.

Onbepaald