Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

BBQ/grillen/roosteren

Onder de stralingswarmte van de roodgloeiende grill schroeit het vlees dicht en krijgt het een fraaier, bruin korstje. Soms gaat het bruin worden makkelijker als u wat olie over het vlees strijkt. Warm grillapparatuur altijd goed voor (gas, elektra of barbecue). Kruid het vlees, maar zout het niet. Zout maakt de buitenkant vochtig. Daardoor kan het vlees niet goed dichtschroeien en krijgt het moeilijk een mooie kleur. Plaats het vlees op het rooster of onder de grill. Het vlees zal eerst 'vastplakken', maar laat later vanzelf los. Keer daarom het vlees niet te vlug. Afhankelijk van de vleessoort wordt hoogte van het rooster en/of temperatuur en tijdsduur bepaald.

Onbepaald