Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Braadzak

Grote stukken vlees kunnen in een braadzak worden verpakt. De zak is gemaakt van kunststof die tegen een oventemperatuur van 220 graden Celsius bestand.is Voor de bereiding is geen vet nodig. Doe het vlees (met of zonder andere ingrediënten) in de braadzak en sluit die goed af met de bijgevoegd strips. Maak in de bovenkant van de zak met een satéprikker vier gaatjes. Zo voorkomt u dat de zak door de grote druk barst Bereid het vlees in de oven op het rooster. De bereidingstijd is afhankelijk van de soort en de grootte van het vlees. De bereidingstijd voor varkensvlees is 8 minuten per elk centimeter doorsnede. Voor rundvlees, rosé gebraden, geldt voor elke centimeter doorsnede ongeveer 6 minuten braadtijd. Laat het vlees als het uit de oven komt ca. 10 minuten rusten. Knip één van de punten weg en vang het vocht op (te gebruiken voor de jus of saus).

Braadzakken zijn te koop in warenhuizen, winkels met huishoudelijke artikelen en sommige supermarkten.

Onbepaald