Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Hoe moet ik vlees ontdooien?

Vlees ontdooien kan het beste langzaam gebeuren.

Leg het bevroren vlees op een (afgedekt) bord of in een schaal in de koelkast, 1 dag voordat u het wilt gebruiken. Het vlees kan zo de vrijkomende vleessappen geleidelijk opnemen en blijft daardoor sappig.
Spoel het overgebleven vleesnat altijd direct weg, dit kan bacteriën bevatten.
Leg vlees nooit in warm water, op de verwarming of in de zon om te ontdooien. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het vlees.

Onbepaald