Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Hoe lang kan ik vlees bewaren?

In de koelkast:
Vlees: 1 - 2 dagen
Gemalen vlees (gehakt, filet americain): maximaal 1 dag
Vleeswaren: 2 - 7 dagen
Fricandeau, rollade, rosbief: 2 dagen
Boterhamworst, schouder- en achterham: 4 dagen
Cervelaatworst, rauwe ham, rookvlees: 7 dagen

In de diepvries: 1 - 3 maanden

Voorverpakte vleeswaren moeten u in de koelkast bewaren en zijn houdbaar tot de uiterste houdbaarheidsdatum zoals deze staat aangegeven op de verpakking. Als de verpakking eenmaal open is de vleeswaren net zolang houdbaar als niet voorverpakte vleeswaren.

Onbepaald