Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Hoe kan ik lekkere gerechten klaarmaken die weinig vet bevatten?

Behalve het kiezen van een magere vleessoort is het aanpassen van de bereidingswijze een uitstekende manier om minder vette gerechten klaar te maken. Handig hierbij is het gebruik van een pan met anti-aanbaklaag, de grill, de wok, verpakt in aluminiumfolie in de oven en een braadzak. Voor lekkere recepten kunt u terecht op de receptenpagina van deze internetsite.

Onbepaald