Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Hoe weet je wanneer het vlees gaar is?

Een mogelijkheid is om er met een breinaald in te prikken, hoewel er dan vleessappen verloren gaan. Als de vleessappen nog rood zijn, is het vlees nog niet gaar. Een tweede mogelijkheid is om een kernthermometer te gebruiken. De kerntemperatuur van het product moet tussen 72 - 76 graden Celsius liggen. Een kernthermometer is verkrijgbaar bij de slager en in een winkel voor huishoudelijke artikelen.

Onbepaald