Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Stomen

Stomen is een bereidingswijze waarbij de producten gaar worden gemaakt door middel van de hoge temperatuur van de damp van kokend water.

Stomen kan met behulp van een stoompan of met behulp van een vergiet dat in een pan met kokend water wordt gehangen. Bij het stomen mag het kokende water niet in aanraking komen met het eten. Stomen biedt het voordeel dat er geen kans op aanbranden is en dat alle bestanddelen uit het voedsel bewaard blijven.

Onbepaald