Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Römertopf

Een römertopf is een poreuze aardewerken pot, waarin vlees (met of zonder andere ingrediënten) kan worden klaargemaakt. Vóór gebruik moet u de römertopf eerst een kwartier in koud water zetten. De poreuze pot neemt water op. Tijdens het garen van het vlees in de oven verdampt dit vocht uit de pot. Hierdoor kan het vlees zonder toevoeging van vet in het eigen vocht worden bereid. De römertopf is gevoelig voor grote temperatuurverschillen. Daarom mag de oven niet voorverwarmd worden en moet u de römertopf na de bereiding altijd op een onderzetter plaatsen.

Onbepaald