Vandaag als gisteren!

Wagupoint Den Haag WagyuVoor ons als team van slagerij Peter Jan van den Broek geldt dit ook. De kwaliteit van ons product staat elke dag weer boven op ons lijstje.
Dit geldt voor onze zelfgemaakte vleeswaren waarvan 90% in onze eigen worstmakerij wordt vervaardigd. Het rund-, varkens-, kalfs-, lams- en wagyuvlees is van buitengewone kwaliteit.
Dus onze grootste uitdaging is om u vandaag dezelfde kwaliteit te leveren als gisteren.

Vers vlees

Slagerij Peter Jan van den Broek staat garant voor overheerlijk vlees. Het vlees wordt vers ingekocht en dient aan de allerhoogste kwaliteitseisen te voldoen. Of het nu gaat om rund- kalfs- varkens- of lamsvlees. Het lamsvlees is trouwens afkomstig uit Holland, dus heerlijk mals en zacht van smaak.

Vrijwel alle vleeswaren worden zelf ambachtelijk bereid. De "droge worsten" zijn beroemd in de wijde omtrek. Ook de malse Carpaccio is beroemd, deze dient u wel van te voren te bestellen. Slagerij Peter Jan van den Broek is vooral bekend om het overheerlijke verse vlees, de uitzonderlijke kwaliteit van het lamsvlees en diverse wildspecialiteiten.

Nederlands